הקורס המקוון להכרת משאבי הספרייה

ברוכים הבאים לקורס 'הכרת משאבי הספרייה' של הפקולטה למתמטיקה ולמדעי הטבע.

מטרת הקורס היא הקניית כלים בסיסיים בשימוש במשאבי הספרייה השונים כדי שתוכלו לחפש ולמצוא חומרים בקלות וביעילות בכל האמצעים שהספרייה מעמידה לרשותכם.

הקורס הוא קורס מקוון ב-Moodle ללא מפגשים פרונטאליים וניתן להיכנס אליו מכל מחשב המחובר לרשת האינטרנט
עם זאת, כדי לענות על השאלות בבחינה יש להתחבר לרשת האוניברסיטאית של האוניברסיטה העברית, באמצעות גישה מרחוק.

לכניסה לחץ כאן

בקורס זה שתי יחידות חובה ויחידה נוספת (רשות) להרחבה:

• חיפוש בקטלוגים של הספרייה ובקטלוגים ארציים (חובה)
  • חיפוש מאמרים במאגרי המידע (חובה)
  • מאגר המידע (רשות)

הציון הוא "עבר" או "לא עבר", וציון עובר בקורס הוא  80. הציון איננו משוקלל בממוצע הציונים, אך ציון עובר הכרחי לרישום לקורסים מתקדמים בפקולטה למדעי הטבע ולסגירת התואר (מומלץ לסטודנטים שנה שנייה ואילך לסיים את מטלות הקורס עד סוף סמסטר א').

כל מי שרשום לקורס (סמסטר א או סמסטר ב) יכול לסיים את הקורס עד סוף תקופת מבחנים של סמסטר ב'.אולם אנו ממליצים לסיים אותו כבר בסמסטר א'.

ציון 'עובר' בקורס 'הכרת משאבי הספרייה' (74122 או 94606) אינו פוטר ממטלות קורס זה.

הרישום לקורס הוא באמצעות מערכת רישום הקורסים. סטודנט  שקיבל ציון "עבר" באחד מהקורסים הבאים פטור מקורס הכרת משאבי הספרייה. מספרי הקורס להכרת משאבי הספרייה לתלמידי הפקולטה למדעי הטבע:

• 76411 לתלמידי מתמטיקה
  • 76412 לתלמידי פיזיקה